Éttermünk

ÉTTERMÜNK

A Vicolo Étterem, Pizzeria & Caffe Kaposvár belvárosában található. Nevét az étteremhez tartozó oldalsó kerthelyiségről, a sikátorról kapta, amely olaszul „vicolo”. Éttermünk az olasz konyha remekeinek ízvilágát kínálja vendégeink részére. Séfjeink, Horváth Gábor és Stoff Csaba nemcsak kollégák, és üzlettársak, de jó barátok is, akik közel tíz évet töltöttek Olaszországban, ahol a szakmai fortélyok mellett az eredeti tradicionális recepteket is ellesték. Az étlapon található pizzákat, tésztákat és desszert különlegességeket tehát házilag készítik el, régi családi receptek alapján.

A helyes táplálkozás alapelveire és alapanyagainkra külön figyelmet fordítunk, utóbbiakat lehetőség szerint helyi őstermelőktől vásároljuk.

Fontosnak tartjuk, hogy mediterrán hangulatú üzletünkben jól érezzék magukat vendégeink, az olasz étkeket ezért megfelelő zenével párosítjuk.

Érdemes megkóstolni kávé és koktél különlegességeinket, de a borkedvelők is kedvükre válogathatnak, hiszen több mint 20 féle palackozott és 2 féle folyóbor közül választhatnak.

Éttermünk exkluzív vacsorák, családi, üzleti és osztály találkozók rendezésére is kiválóan alkalmas.

A kiszolgálást és az ételek minőségét a két üzletvezető-tulajdonos állandó, aktív jelenléte, tízéves olaszországi szakmai tapasztalata garantálja.

Hétfőtől – péntekig változatos menüvel várjuk kedves vendégeinket!


„Olaszország talán nincs is olyan messze!? Egy csipetnyi Itália, Viccolo”


sikátor